Stora Jonsgatan 15

Adress: Stora Jonsgatan 15

Detta bostadshusuppfördes 1935 med tre våningar och källare efter ritningar av byggmästare Johan Öhman (farfars far till dagens ägare). Byggnaden var av trä och fasaderna ströks med träolja. Yttertaket var av galvaniserad plåt. 1979 byggdes ett garage av standardmodell på den södra delen av fastigheten.1988-1990 är det ombyggnad och renovering efter ett förslag av Arkitektverkstan i Hudiksvall. Uthuset som är i dåligt skick revs och ersätts med en ny förrådsbyggnad. Trädgården planeras också om. 1990 bygger man till bostadshuset med en lägre del i två våningar mot söder efter ritningar av Arkitektverkstan i Hudiksvall.

Seglet köpte fastigheten från ett konkursbo i början av 1990-talet.

Verksamheter som funnits i huset:
Bostäder

Kontakta gärna oss om du har något att tillägga i fastighetens historia!

Fastighets AB Seglet  |  Södra Järnvägsgatan 42D   |  827 32 Ljusdal  |  Telefon: 0651-101 80  |  E-post: info@seglet.nu
Fastighets AB Seglet är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal. Fastighets AB Seglet hyr ut lägenheter och lokaler till personer och företag som uppskattar kvalitet, god service och personligt bemötande. Att vara hyresgäst hos Fastighets AB Seglet ska kännas lite extra, lite unikt. Seglet drivs av fjärde generationen Öhman, syskonen Johanna, Julia och Jon. Fastighets AB Seglet har sitt säte i Ljusdal i Hälsingland.

MADE BY ohappa