Om Seglet

Fastighets AB Seglet är ett familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal.

Företaget drivs av syskonen Johanna och Julia och Jon Öhman, fjärde generationen i branschen. Det var syskonens farfarsfar byggmästare Johan Öhman som startade företaget. 1983 köpte pappan Lasse Öhman företaget Alfred och Edvard Öhman AB av sin far och sedan 1984 har det drivits under nuvarande namn, Fastighets AB Seglet.

Syskonen Öhman vill att deras företag och verksamhet ska präglas av tre nyckelord:

Ordning & reda
Trevligt
Omtanke

Ordning & reda

Vi värnar om att det är helt och rent både i och utanför våra fastigheter. För oss är information och tydlighet till våra hyresgäster en viktig del i vårt arbete. Vi har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och utbildar oss hela tiden för att hänga med i utvecklingen.
Vi sätter alltid kunden i fokus och förmedlar tydliga riktlinjer till alla som bor och jobbar inom Seglet.
Vi jobbar ständigt med vår underhållsplan och att i varje påbörjat projekt slutföra arbetet.


Trevligt


För oss är det viktigt att du som hyresgäst känner dig trygg och har tillit till oss som jobbar på Seglet.
Vi vill förmedla glädje och omhändertagande både från vår sida men även er grannar emellan.
Att hjälpa sina grannar skall vara en naturlig del i ens vardag. Det kan vara hålla upp dörren, hjälp att bära en matkasse, en fika, eller bara ett leende.
När du stänger dörren till din lägenhet vill vi att du skall känna dig hemma.

Omtanke


Hos oss är alla hyresgäster lika värda, alla gör sitt bästa efter sina egna förutsättningar. Vi är rädda om de lägenheter vi bor i och visar våra grannar att vi respekterar dem genom att inte störa på obekväma tider.
Ni som hyresgäst skall känna att ni kan säga ifrån om det är något som är fel.
Vi är stolta över att ha just er som hyresgäster.


Företagsfakta

Vi som jobbar med Seglet är:

Johanna Öhman - Fastighetsförvaltare
Julia Öhman Persson - Ekonomiansvarig

Vi arbetar med underentreprenörer gällande våra vaktmästartjänster och dessa tre personer kan du som hyresgäst komma i kontakt med:
Alf Nordkvist (alfnordkvist.se)- Vaktmästare inre skötsel
Kjell-Åke Björk (Öhmans Bygg) - Vaktmästare yttre skötsel
Inge Blom (Öhmans Bygg) - Vaktmästare Ringvägen 16-18
Fastighets AB Seglet består egentligen av två bolag, Fastighets AB Sjöorrten och Fastighets AB Seglet men det är bara det senare namnet som används utåt.

Själva namnet Seglet är kanske ett udda namn på ett fastighetsbolag mitt i Hälsinglands inland men det kom in i rörelsen via ett bolag som köptes upp och ursprungligen hade sitt säte vid kusten.

Fastighets AB Seglet ägs av Seglet Holding och ägare till Seglet Holding är syskonen Julia, Johanna och Jon Öhman.

Fastighets AB Seglet  |  Södra Järnvägsgatan 42D   |  827 32 Ljusdal  |  Telefon: 0651-101 80  |  E-post: info@seglet.nu
Fastighets AB Seglet är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal. Fastighets AB Seglet hyr ut lägenheter och lokaler till personer och företag som uppskattar kvalitet, god service och personligt bemötande. Att vara hyresgäst hos Fastighets AB Seglet ska kännas lite extra, lite unikt. Seglet drivs av fjärde generationen Öhman, syskonen Johanna, Julia och Jon. Fastighets AB Seglet har sitt säte i Ljusdal i Hälsingland.

MADE BY ohappa