Vaktmästare och felanmälan

Vi arbetar direkt mot våra entreprenörer. De hjälper oss att sköta om fastigheterna.
Ring oss på kontoret 0651-101 80 om du vill ha kontakt med dem eller skicka en felanmälan.

Anmäl alltid de fel som uppkommer till oss. Det är viktigt för att vi ska kunna hålla lägenheter och lokaler i gott skick och undvika allvarligare fel. Du kan hjälpa oss med det genom att skicka in en felanmälan här på vår hemsida. Skriv in ditt namn, vart du bor, hur vi kan nå dig samt vad det är för fel som inträffat så skickar vi någon av våra vaktmästare till er för att avhjälpa felet. OBS! Felanmälan som gäller Kabel-TV görs direkt till Ljusnet nedan.

Fastighets AB Seglet  |  Södra Järnvägsgatan 42D   |  827 32 Ljusdal  |  Telefon: 0651-101 80  |  E-post: info@seglet.nu
Fastighets AB Seglet är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal. Fastighets AB Seglet hyr ut lägenheter och lokaler till personer och företag som uppskattar kvalitet, god service och personligt bemötande. Att vara hyresgäst hos Fastighets AB Seglet ska kännas lite extra, lite unikt. Seglet drivs av fjärde generationen Öhman, syskonen Johanna, Julia och Jon. Fastighets AB Seglet har sitt säte i Ljusdal i Hälsingland.

MADE BY ohappa