Utflyttning

Uppsägning: Du säger upp din lägenhet genom at skriva ett mejl eller brev till oss. Vi skickar omgående en bekräftelse på din uppsägning. Uppsägningstiden är 3 månader men om du vill flytta tidigare och någon annan vill ha din lägenhet så försöker vi alltid ordna så att det ska gå bra.

Flyttstädning: Flyttstädning innebär grundlig rengöring av hela lägenheten. Förutom att dammsuga och torka golv ska du putsa fönster, torka lister och dörrar, torka ur alla skåp, skura toaletten och torka bakom spisen och kylskåpet. Vi besiktigar städningen innan nästa hyresgäst flyttar in. Godkänns inte flyttstädningen får du städa om eller debiterar vi en städavgift.

Flyttbesiktning Innan du som hyresgäst blir helt entledigad från din lägenhet gör vi en besiktning. Då går vi igenom lägenheten för att se om det finns några skador samt för att kontrollera att flyttstädningen kan godkännas. Om vi anser att du har orsakat några skador på lägenheten under tiden du bott där blir du återbetalningsskyldig. Det är viktigt att du som hyresgäst vet att det finns en standard som du måste återställa när du lämnar lägenheten.

Fastighets AB Seglet  |  Södra Järnvägsgatan 42D   |  827 32 Ljusdal  |  Telefon: 0651-101 80  |  E-post: info@seglet.nu
Fastighets AB Seglet är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal. Fastighets AB Seglet hyr ut lägenheter och lokaler till personer och företag som uppskattar kvalitet, god service och personligt bemötande. Att vara hyresgäst hos Fastighets AB Seglet ska kännas lite extra, lite unikt. Seglet drivs av fjärde generationen Öhman, syskonen Johanna, Julia och Jon. Fastighets AB Seglet har sitt säte i Ljusdal i Hälsingland.

MADE BY ohappa