Nyhetsbrev och krönikor

Krönika december 2015

I denna krönika kan du läsa om julklappar, fiberinstallation och hyror via autogiro.

God Jul och Gott Nytt år!

Krönika september 2015

Nu är hösten här igen och det börjar bli riktigt mörkt om kvällarna. Här kan ni läsa vad vi har gjort den senaste tiden samt vad vi ska göra under resten av året.

Krönikor juni 2014-juni 2015

Insåg att vi inte lagt upp de krönikor som vi skrivit, därför kommer här.

Nyhetsbrev September 2013

Nu är hösten här och det är dags för ännu ett av våra nyhetsbrev. I detta brev skriver vi om renoveringen av våra fastigheter på Hantverkaregatan och Hotellgatan. Du kan dels läsa lite historia om fastigheterna samt vad som görs i denna renovering. Men det roligaste att läsa om är nog ändå om Ann-Marie Johansson som bott hos oss i snart 30 år. Vi är så glada att ha henne som hyresgäst!

Nyhetsbrev juni 2013

Nu är sommaren och semestern här. I detta nyhetsbrev kan ni läsa om 120 år gamla Ericssons Bokhandel som finns i vår fastighet på Norra Järnvägsgatan 37.

Hoppas att ni alla får en skön sommar!

Nyhetsbrev Mars 2013

I nyhetsbreven undet 2013 kommer vi att skriva om några av våra fastigheter. Först ut är Södra Järnvägsgatan 42. Ni får veta lite om huset historia och träffa två av våra hyresgäster.

Nyhetsbrev december 2012

Nyhetsbrevet för december informerar om energi och el. Där får man lite tips om hur man kan bli mer energismart samtidigt som en gör en god julsallad.

Nyhetsbrev September 2012

 • Seglet 2012 sept (pdf)

  Nyhetsbrevet som skickades ut till våra hyresgäster i september tog bland annat upp balkongbytet på Hotellgatan och Hantverkaregatan. Temat för detta nummer var värme och vad man kan tänka på för spara på värmen nu när vi går mot kallare tider. Ha en skön höst, tänd ljus men tänk på att kolla brandvarnaren och lämna inga tända ljus.

Nyhetsbrev Juni 2012

 • Seglet 2012 juni (pdf)

  Detta nyhetsbrev har tema vatten. Där berättar vi bland annat vart vårt vatten kommer från samt ger tips på vad man kan tänka på för att spara på vattnet. Ha en superskön sommar!

Nyhetsbrev Mars 2012

 • 2012-03-15_SegletNyhetsbrev_ORG (pdf)

  Den här månaden handlar nyhetsbrevet om renhållningen och vart du skall göra av dina sopor. Påsken närmar sig med stormseteg och vi på Seglet vill önska er en glad påsk!

Nyhetsbrev December 2011

I detta brev kan du läsa om arbetet med renoveringen av balkongerna på Hotellgatan 30 samt om hur man för när något är fel i enn lägenhet. Det ges även lite tips om vad man kan göra i vinter.

Nyhetsbrev September 2011

 • Seglet sept 2011 (pdf)

  Här kan du läsa om hur vil vill att ni felanmäler till oss samt hur man göra en smarrig äppelkaka och kokar god kantarellsoppa.

Nyhetsbrev Juni 2011

 • seglet juni 2011 (pdf)

  I detta brev kan du bland annat läsa att det är viktigt att ni använder OCR-numret när ni betalar in hyrorna.

Nyhetsbrev Mars

I nyhetsbrevet för mars innehåller mycket vår då vi presenterar vår serie om inspiration för balkong och täppa som vi gjort tillsammans med trädgårdsmästare Maria Bremefors samt tips om hur man pustar fönstren och kokar sparris.

Nyhetsbrev december 2010

 • Nyhetsbrev dec 2010 (pdf)

  Antligen kommer nyhetsbrevet för dec 2010 ut här på hemsidan. Där kan ni läsa om pepparkaksdeg och god saffranskaka. Tänk även på att vi har Järvsöbacken och Harsa där man kan åka skidor på längden och tvären.

Nyhetsbrev september 2010

Andra nyhetsbrevet där vi presenterar våra vaktmästare samt ger hyresgästerna receptet om en supergod kantarelltoast. Vi ger även tips om vad man kan göra under de färgglada höstmånaderna.

Nyhetsbrev juni 2010

I nyhetsbrevet för mars innehåller mycket vår då vi presenterar vår serie om inspiration för balkong och täppa som vi gjort tillsammans med trädgårdsmästare Maria Bremefors samt tips om hur man pustar fönstren och kokar sparris.

Fastighets AB Seglet  |  Södra Järnvägsgatan 42D   |  827 32 Ljusdal  |  Telefon: 0651-101 80  |  E-post: info@seglet.nu
Fastighets AB Seglet är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal. Fastighets AB Seglet hyr ut lägenheter och lokaler till personer och företag som uppskattar kvalitet, god service och personligt bemötande. Att vara hyresgäst hos Fastighets AB Seglet ska kännas lite extra, lite unikt. Seglet drivs av fjärde generationen Öhman, syskonen Johanna, Julia och Jon. Fastighets AB Seglet har sitt säte i Ljusdal i Hälsingland.

MADE BY ohappa