Nyheter

Vinnaren är nu utsedd

Vi fick in några anmälningar till tävlingen om en stylad balkong och det var svårt att välja men slutligen föll valet på Helene Pettersson på Södra Järnvägsgatan 44. Helene har bott hos oss i över 10 år och det känns roligt att få fixa ordning hennes balkong.

Övriga deltagare i tävlingen får ett litet tröstpris hemskickat inom kort.

Få en stylad balkong.

Är du hyresgäst hos oss kan du vara med i vår tävling där du kan vinna en balkongstyling. Trädgårdsmästare Maria Bremefors kommer hem till vinnaren i mitten av juni och fixar en oas på din balkong.

Vi kommer att göra ett reportage om balkongstylingen och ett återbesök i juli för att se hur det växer som kommer att hamna på vår hemsida.

Låter detta intressant? Maila din motivering till varför du vill vinna till info@seglet.nu eller skicka ett vykort till:
Seglet
Box 54
827 22 Ljusdal

Vi vill ha din anmälan senast 20 maj. Vinnaren kommer att presenteras i slutet av maj.

Lycak till!

Hissar och balkonger på Hotellgatan

Som vi berättat i nyhetsbrev under förra året kommer vi under detta år börja bygga hissar och större balkonger på Hotellgatan 30-32 samt Hantverkargatan 4.

Vi har tänkt att vi börjar med att sätta in hiss i en trappuppgång för att utvärdera det arbetet och sen göra på alla andra uppgångar. Den uppgång vi kommer att börja med är Hotellgatan 30C.

Just nu sitter vi och tar fram handlingar för byggnadslovet som kommer att lämnas in i slutet av april. Själva arbetet kommer förhoppningsvis att starta i början av augusti.

Här på hemsidan kommer du att kunna läsa om utbyggnaden och hur arbetet fortskrider. Vi kommer även att informera berörda hyresgäster personligen.

Ljusdal i Centrum

Igår presenterade Evelina Envall det scenario som hon och styrelsen i Ljusdal i Centrum jobbat fram sen januari.

I samband med detta scenariosläpp presenterade man även Ljusdal i Centrums varumärke. Det är ett framåtlutat L i turkost och beige. L som i Ljusdal men även som i Livskraft.

Vi på Seglet har varit med och jobbat fram scenariot då vi tycker att det är viktigt både för oss och för våra hyresgäster att det finns en fungerade centrumkärna i Ljusdal.

Det ska bli spännande att följa utvecklingen och arbetet med Ljusdal i Centrum.

Pelargoner - från Mårbacka till Fragans

Nu är det dags för del två i vår serie om odling och växter på balkong och täppa.

Nu har vi kommit till vår favoritblomma, pelargonen. Maria skriver om hur det kom sig att hon tycker om denna blomma så mycket, sina favoriter samt hur den ska skötas.

Nyhetsbrev mars 2011

Nu ligger nyhetsbrevet för mars på hemsidan. Där kan du läsa om fönsterputsning och sparrisar men det är även en introduktion till vår serie om odling på balkong och täppa.

Intervju i fastighetstidningen

I senaste numret av Fastighetstidningen finna en stor intervju med Johanna och Julia. Där berättar vi hur vi ser på sitt förvaltande och vilka drömmar och visioner vi har för framtiden.

Livet bland fröpåsar

Här på vår hemsida kommer vi under våren och sommaren presentera förlag och inspiration till att göra sin balkong till en härlig oas.

Maria Bremefors kommer dela med sig av sina tankar gällande odling, omskolning, skötsel av pelargonier, plantering och mycket annat som man behöver tänka på för att få sin balkong eller täppa så bra som möjligt.

Så håll utkik här på hemsidan efter Livet bland fröpåsar!

Järvsökören Team Andreas

Ni hejar väl på Team Andreas i Körslaget? Varje lördag kl 20 i TV 4 fram till påsk hoppas vi att få se dem i rutan. I Järvsökören finns våra hyresgäster Alfakassan representerade.

Det finns tröjor och mössor att köpa på Närljus och Turistbyrån i Järvsö om du vill visa vilket lag du håller på!!

Hyreshöjning från 1 april 2011

Årets hyreshöjning blev 2,6 % och den gäller från 1 april, vilket ni kan se på hyresavierna som skickades ut förra veckan.

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Fastighets AB Seglet  |  Södra Järnvägsgatan 42D   |  827 32 Ljusdal  |  Telefon: 0651-101 80  |  E-post: info@seglet.nu
Fastighets AB Seglet är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal. Fastighets AB Seglet hyr ut lägenheter och lokaler till personer och företag som uppskattar kvalitet, god service och personligt bemötande. Att vara hyresgäst hos Fastighets AB Seglet ska kännas lite extra, lite unikt. Seglet drivs av fjärde generationen Öhman, syskonen Johanna, Julia och Jon. Fastighets AB Seglet har sitt säte i Ljusdal i Hälsingland.

MADE BY ohappa