Nyheter

Sista delen i inspirationsserien

Sista delen i inspirationsserien är på gång och vi hoppas att den kommer att finnas här på sidan snart. Så ha tålamod då ni snart kommer att få se bilder på Helenes fina balkong och hur hon har haft det i sommar.

Den har blivit försenad på grund av sjukdom.

Evenemangskalender v 27

Nu finns evenemangskalender för vecka 27 ute. Välj bland barnkulturvecka hos Kulturkossan på Stenegård till rälsbussturer längs Dellenbanan och musik på Järnvägs.

Helenes balkong i Allt om bostad

I Allt om bostad på nätet kan man nu läsa om Helene Petterssons balkongstyling som hon vann i vår tävling.

Där kan ni läsa om Maria Bremefors tankar och se bilder på resultatet som Maria skapade tillsammans med Helene och Rosehills.

I början av augusti kommer sista delen i vår serie om inpiration för balkong och täppa. Då kommer ni att kunna läsa om hur Helene upplevt sin balkong samt se hur det ser när allt fått växa ett tag.

Vi hoppas och tror att Helene njuter i sin nya oas

Del fyra - Helene vann

Det blev som vi tidigare skrivit Helene Pettersson som vann balkongstylingen. Läs om Maria Bremefors tankar när hon stylade balkongen och vilka växter hon använde.

Den sista delen i serien kommer i början av augusti.

Ny tävling - biljetter till BAO

Vi har biljetter till BAO på Stenegård den 22 juli, som vi ger till de fem hyregäster som mailar in namn och adress snabbast

Maila alltså in namn och adress till info@seglet så fort som möjligt för att ha chansen att vinna biljetter till ett av sommarens stora evenemang.

Gerilla Gardening

Eftersom vi alla måste hjälpas åt att ha det fint i Ljusdal nappade vi på kallelsen att köra lite Gerilla Gardening.

På en timme hann vi i alla fall rensa halva rabatten utanför Fonus i Gamla Stan.

Tycker ni att det behövs rensas i några rabatter? Ta på ett par handskar och kör på. Lite är bättre än inget. Det är ju viktigt att vi alla hjälps åt att få det fint i Ljusdal.

Evenemangskalender

Destination Järvsö, som innefattar hela Ljusdals kommun samt delar av Bollnäs, Ovanåker och Hudiksvall, har kommit ut med en ny evenemangskalender.

Under vecka 25-26 finns det midsommarfirande på olika platser, konserter, konstutställningar att besöka.

Se till att besöka minst en ny plats under denna sommar. Hälsingland har så många fina, roliga och härliga ställen att erbjuda.

OCR-nummer

Nu för vi äntligen in OCR-nummer på våra hyresavier. Från och med denna avisering avseende juli-september 2011 ska ni skriva OCR-numret (det nummer som står längst ner till vänster på hyresavin) när ni betalar hyran.

Det är väldigt viktigt att detta nummer används annars kan vi inte se vilken det är som betalt hyran.

Hör av er om ni har några frågor, 0651-76 79 19.

Sommarpersonal

Nu när det är juni och sommaren är här. Det betyder semester och ledigt. I sommar kommer Johanna att vara föräldraledig i 2 månader, från mitten av juni till mitten av augusti. Under den tiden kommer Anton Ekeström att hjälpa till med bland annat felanmälningar, ta emot uppsägningar och hyra ut lägenheter.

När vaktmästarna Pelle och Kjell-Åke har semester i juli kommer Timmy Palm att jobba. Han kommer främst att hålla snyggt i och runt fastigheterna.

Vid felanmälningar eller om ni undrar över något är det bara att ringa 0651-76 79 19

Del tre - Liten blir stor

Del tre i vår inspirationsserie för balkong och täppa handlar om hur man ska ta hand om de små växterna som kommer upp efter sådden.

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Fastighets AB Seglet  |  Södra Järnvägsgatan 42D   |  827 32 Ljusdal  |  Telefon: 0651-101 80  |  E-post: info@seglet.nu
Fastighets AB Seglet är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal. Fastighets AB Seglet hyr ut lägenheter och lokaler till personer och företag som uppskattar kvalitet, god service och personligt bemötande. Att vara hyresgäst hos Fastighets AB Seglet ska kännas lite extra, lite unikt. Seglet drivs av fjärde generationen Öhman, syskonen Johanna, Julia och Jon. Fastighets AB Seglet har sitt säte i Ljusdal i Hälsingland.

MADE BY ohappa