Nyheter

Seglet på Facebook

Ni har väl inte missat att Seglet numera även finns på Seglet. Där kan man få information om bland annat lediga lägenheter, ombyggnationer, inredningsinspiration och hur man minskar elförbrukningen. Med andra ord det mesta som har med boende att göra.

Så gå in och gilla Seglet på Facebook.

Bullar från Janssons Bröd

I juletid brukar vi dela ut lussebullar till våra lokalhyresgäster. I år var det Janssons bröd som stod för baket. De hade gjort väldigt goda saffranslängder.

Janssons bröd fick nya ägare under hösten 2011 och vi kan rekommendera deras bröd som finns till försäljning i deras bageri som ligger på Hybovägen, bakom Ljusdals Motor.

Hyresförhandlingarna klara

Årets hyresförhandlingar är nu slutförda och de har genomförsts på ett annat sätt än tidigare år.

De privata fastighetsägarna (i vårt fall representerade av Fastighetsägarna Mellansverige) är numera en fullvärdig förhandlingspart och inte längre bundna av Hyresgästföreningens överenskommelse med allmännyttan (t ex Ljusdalshem) på samma sätt som tidigare.

Hyrorna i de privata fastigheterna i Ljusdal höjs enligt förhandlingarna i allmänhet mellan 1.7 och 3.2 procent från 1 jan 2012. Även andra överenskommelser förekommer.

I den avtalade hyran ingår – liksom tidigare – den ersättning om 144 kr/år per lägenhet, som Hyresgästföreningen tar ut av er hyresgäster för sitt förhandlingsarbete.

Höjningen kommer att gälla från 2012-01-01 och den nya hyran kommer att ses på kommande avisering för första kvartalet 2012.

Nyhetsbrevn december 2011

Nu finns nyhetsbrevet för kommande kvartal ute. I det berättar vi om arbetet med renoveringen av balkongerna på främst Hotellgatan 30 samt att det är viktigt att ni gör felanmälan på hemsidan eller på telefon 0651-76 79 19.

Medverkan i Magasin Järvsö

Julia är med i en annons om att flytta hem efter att antal år på annan ort. Det är Närljus som tagit fram denna annons för att visa på fördelarna med att bo i Ljusdal och varför man ska flytta hem.

Julia berättar om varför hon valde att flytta tillbaka efter 13 år i Örebro och Stockholm, varför det är bra att leva och verka i Ljusdal och att de kommer att bli kvar här.

Vinterns nummer av Magasin Järvsö går att hitta på de flesta ställen, ett säkert ställe är dock Förvaltningshuset och turistbyrån i Järvsö.

FELANMÄLAN INTRESSEANMÄLAN

Ni som gjort felanmälan samt intresseanmälan de sista veckorna, har tyvärr kommit bort. Det har inte fungerat med våran inkorg. Inom kort kommer detta att fungera igen, hoppas vi! Ni måste under en tid ringa in till oss tel 0651-767919

Sista delen i balkongstyling

Nu finns sista delen i vår serie om balkongstyling. Här kan du läsa om hur Helene har haft det på sin balkong i sommar.

Titta även på de andra delarna i serien och börja fundera på vad som ska göras till våren.

Julia intervjuad i Ljusdals-Posten

Ljusdals-Posten hade i början av augusti ett reportage om att det inte finns så många kvinnliga vd-ar i Sverige och då framförallt i Ljusdal. Som representant valde det Seglets VD Julia Öhman Persson.

Läs intervjun nedan.

Nytt nyhetsbrev

Nu har nyhetsbrevet för september kommit. Idet kan ni läsa om lite av det Anton gjorde i somras, samt få recept på en saftig äppelkaka och en kantarellsoppa.

Janssons bröd

Nu har Janssonb bröd fått nya ägare och öppnat brödbutik. I brödbutiken kan man köpa mat- och fikabröd på måndagar, onsdagar och fredagar fram till kl 18,00, eller kanske så länge det finns bröd att köpa.

Vi kan verkligen rekommendera ett besök hos dem. Du hittar butiken och bageriet på Hybovägen 7, bakom Ljusdals Motor.

Gå även in på Facebook och gilla dem, då får du uppdateringar om vilket specialbröd de har för dagen.

Vill du prata med dem nås de på
0651-711003.

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Fastighets AB Seglet  |  Södra Järnvägsgatan 42D   |  827 32 Ljusdal  |  Telefon: 0651-101 80  |  E-post: info@seglet.nu
Fastighets AB Seglet är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal. Fastighets AB Seglet hyr ut lägenheter och lokaler till personer och företag som uppskattar kvalitet, god service och personligt bemötande. Att vara hyresgäst hos Fastighets AB Seglet ska kännas lite extra, lite unikt. Seglet drivs av fjärde generationen Öhman, syskonen Johanna, Julia och Jon. Fastighets AB Seglet har sitt säte i Ljusdal i Hälsingland.

MADE BY ohappa