Nyheter

Nya balkonger på plats

De nya balkongerna är nu på plats men arbetet är inte klart ännu. Nästa steg är att det i treorna ska bytas balkongdörrar och sen ska balkongerna bli inglasade.

Hyresgästerna kan börja utnyttja de nya balkongerna men det finns saker att tänka på. Läs mer om det på vår sida "Renovering pågår".

Det går fort nu...

Efter bara två och en halv vecka har man hunnit ta ner de gamla balkongerna och börjat sätta upp de nya. Läs mer på vår sida "Renovering pågår"

Balkongbytet är igång

Den som har varit i krokarna av Hotellgatan 30 har märkt att bytet av balkonger nu är i full gång.

Vi kommer löpande att uppdatera vår hemsida och vår sida på Facebook om arbetet. Men även med information till våra hyresgäster och andra intressenter.

Så ha koll här på hemsidan och på vår Facebooksida för att få mer information.

Nya balkonger på Hotellgatan 30

Äntligen är det dags!
Måndag den 16 april börjar vi med renoveringen av balkongerna. Det kommer att bli så spännande.
Här finner ni lite kort information om vad som kommer att hända.

Dags för lite påskledighet

Nu närmar sig påsken och det är dags för lite ledighet. Vi hoppas att ni alla kommer att få en skön ledighet.

Även vi på kontoret kommer att vara ledig men om det skulle vara något akut som händer ringer ni som vanligt 0651-76 79 19.

GLAD PÅSK!!

Lediga lokaler i Bollnäs

Vårt systerbolag i Bollnäs, Linnbro, har nu två lediga kontorslokaler på Västra Stationsgatan 3. Den ena har en yta på 25 kvm och den andra på 15 kvm. Perfekt för den egna företagen som vill ha kontor inne i stan.

För mer information kontakta Peter Amundson på 0278-73 10.

Ta hand om dina pelargoner

Det är nu dags att börja plocka fram pelargonerna från vintervilan.

Ställ dem på en ljus plats i rumstemperatur och klipp ner dem till 10 cm. Börja vattna dem mer. Vänta med att plantera om dem i nån vecka och ge dem sen näring kontinuerligt.

Earth hour 31 mars 2012 kl 20.30

Sista lördagen i mars varje år släcker vi ljuset för klimatet under en timmes tid. Det kallas Earth Hour och är en hyllning till jorden och en signal till makthavare om att ta klimatfrågan på allvar.

Förra året deltog 135 länder och 5 000 städer i Earth Hour och varannan svensk släckte ljuset.

Earth Hour varar visserligen bara en timmes tid men har ändå stor betydelse. Att släcka under Earth Hour är signal från oss till andra som visar på att vi har tagit ställning för en ljusare framtid. Ännu bättre är ju dock om vi alla släcker oftare, och tänker på att leva energisnålt hela tiden, inte bara under en timme om året.

Ringvägen 18 med i enerigsparprojekt

En av Seglets fastigheter kommer att vara med i ett projekt om energisparande, som leds av Högskolan i Gävle.

Det är flera olika fastigheter i hela länet som blivit utvald till detta projekt och tanken är att fastigheterna i projektet ska reducera sin energiförbrukning med 50 %.

Projektet kommer att pågå under 2012.

Ny person anställd på Seglet

Från och med den 1 februari har vi en till anställd hos Seglet. Åsa Lindevall heter hon och hon kommer främst att ta hand om våra nya och befintliga hyresgäster.

Johanna kommer att jobba kvar inom företaget men hon kommer framför allt fokusera på renoveringar och energibesparingar.

Vi ser framemot att arbeta tillsammans med Åsa och önskar henne hjärtligt välkommen!

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Fastighets AB Seglet  |  Södra Järnvägsgatan 42D   |  827 32 Ljusdal  |  Telefon: 0651-101 80  |  E-post: info@seglet.nu
Fastighets AB Seglet är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal. Fastighets AB Seglet hyr ut lägenheter och lokaler till personer och företag som uppskattar kvalitet, god service och personligt bemötande. Att vara hyresgäst hos Fastighets AB Seglet ska kännas lite extra, lite unikt. Seglet drivs av fjärde generationen Öhman, syskonen Johanna, Julia och Jon. Fastighets AB Seglet har sitt säte i Ljusdal i Hälsingland.

MADE BY ohappa