Nyheter

Hyresförhandlingarna klara

Nu är hyrorna för 2013 klara. De kommer att bli en höjning på 1,2 % från den 1 februari.

Höjningen kommer att ske retroaktivt när vi skickar ut hyrorna för kvartal 3 (april, maj och juni).

Fixas runt nya balkongdörrar

Under denna vecka kommer de hyresgäster som blivit lovade att få ordningsställt runt de nya balkongdörrarna få besöka av målaren. Mer information i länken nedanför.

Slutbesiktning av balkonger

Den 24 oktober kommer det bli slutbesiktning av balkongerna på Hotellgatan 32 och Hantverkaregatan 4. Berörda hyresgäster har fått brev om detta.

Har ni några frågor, tveka inte att höra av dig till oss, 0651-767919.

Nyhetsbrev för september

Nyhetsbrevet, som skickades ut till våra hyresgäster, i september tog bland annat upp balkongbytet på Hotellgatan och Hantverkaregatan. Temat för detta nummer var värme och vad man kan tänka på för spara på värmen nu när vi går mot kallare tider. Ha en skön höst, tänd ljus men tänk på att kolla brandvarnaren och lämna inga tända ljus.

Nya och gamla frisörer

I dagarna öppnar en nygammal frisörsalong i Anitasalongens gamla lokaler. Det är Spring In som flyttar från TälleGallerian och blir Lilla Hårateljen.

Det har även blivit en ny ägare till Yvonnes Herrsalong. Binafcha Basam har tagit över efter Yvonne Spring och nu heter salongen Beno's.


Vi hälsar Anette, Johanna och Binafcha välkomna och önskar dem lycka till.

Besiktning pågår

Vårt arbete att renovera våra fastigheter på Hotellgatan och Hantverkargatan fortskrider. Just nu håller vi på att besikta lägenheter, trapphus och tvättstugor.

Semestertider

Nu är det semestertider men det betyder inte att vi stänger kontoret. Vi kommer att finnas på telefon, 0651+767919, och mail, info@seglet.nu, hela sommaren


Om vi inte svarar i telefon så lämna ett meddelande eller skicka ett mail.

Ha en skön sommar!
Önskar Åsa, Johanna och Julia

Nyhetsbrev för juni

I samband med att hyresavierna för kvartal 3 gick ut till våra hyresgäster skickade vi även med vårt nyhetsbrev.

Denna gång har vi valt att ha tema vatten och vi skriver bland annat om vart vårt vatten kommer från samt tips på hur man kan få ner vattenförbrukningen.

Ledig lokal i Gamla Stan

Vi har en ledig lokal i Gamla stan i Ljusdal. Adressen är Gamla Kyrkogatan 6. Koll in annonsen och ring 0651-767919 eller maila info@seglet.nu för en visning.

Nya balkongdörrar

Den 28 maj börjar arbetet med att byta balkongdörrar. Berörda hyresgäster kommer få brev hem i brevlådan.

Det kommer även att finnas information här på hemsidan som uppdateras kontinuerligt.

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Fastighets AB Seglet  |  Södra Järnvägsgatan 42D   |  827 32 Ljusdal  |  Telefon: 0651-101 80  |  E-post: info@seglet.nu
Fastighets AB Seglet är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal. Fastighets AB Seglet hyr ut lägenheter och lokaler till personer och företag som uppskattar kvalitet, god service och personligt bemötande. Att vara hyresgäst hos Fastighets AB Seglet ska kännas lite extra, lite unikt. Seglet drivs av fjärde generationen Öhman, syskonen Johanna, Julia och Jon. Fastighets AB Seglet har sitt säte i Ljusdal i Hälsingland.

MADE BY ohappa