Nyheter

Lokal uthyres i källaren på UNITIS

För mer information, ring Bosse Hed på UNITIS
0651-13331

Ny belysning i trappuppgångar

I samband med renoveringen av Hantverkaregatan4, Hotellgatan 30 och Hotellgatan 32 byter vi ut belysningen i trappuppgångarna till ledbelysning.

Seglet i Ljusdalsposten

I juni kommer det att byta nyckelsystem i de tre fastigheter där vi nu renoverar. Ljusdalsposten skrev en artikel om att Seglet kommer att införa ett nyckellöst låssystem.

Årets pelargon

Varje år utses Blomsterfrämjandet Årets pelargon och 2013 års pelargon är Tango Velvet Red.

Motiveringen lyder:
’Velvet Red’ är en helt ny pelargonsort som passar perfekt både till den Medelhavsinspirerade trädgården och som klassisk mormorsväxt. Pelargonen ’Velvet Red’ har fått utmärkelsen tack vare sin helt oslagbara färgkombination.

Ledig lokal i Gamla stan

Vi har en ledig lokal i Gamla stan. Gå in via länken och läs mer om lokalen där. Sen är det bara att höra av sig till Åsa på 0651-76 79 19, om det finns något intresse.

Tack till...

Vi skulle vilja tacka Rosehills, Trosells möbler, Möbeltjänst, Rehns Textil och PO Radio och TV för att ni hjälpt oss att ställa iordning ersättningslägenheterna där hyresgästerna bor under tiden som deras lägenhet renoveras.

Följande saker har vi fått hjälp med:
Soffa och köksbord - Trosells Möbler
Blommor för att få en hemtrevlig känsla - Rosehills
Sängar - Möbeltjänst
TV - PO Radio
Gardiner och mattor - Rehs textil

Kolla in deras hemsidor för egna uppslag och idéer.

Tack för hjälpen!!

Brandvarnare i lägenheter

I och med branden i en av våra fastigheter vill vi påminna alla våra hyresgäster att det är viktigt att ha en fungerande brandvarnare. Ansvaret för underhållet av brandvarnaren (alltså att byta batteri samt se till att brandvarnaren fungerar) ligger på hyresgästen. Skulle brandvarnaren vara trasig ska man kontakta oss för att få en ny.

Läs mer om hur du kan skydda ditt hem för bränder genom att klicka på länken nedan.

Nyhetsbrev mars

Nu är det dags för årets första nyhetsbrev. I detta brev kan man läsa om en av våra fastigheter, Södra Järnvägsgatan 42 och två av våra hyresgäster.

Hyresaviseringen

I årets första hyresavisering kommer hyreshöjningen från 1 februari att komma. Detta betyder att våra lägenhetshyresgäster kommer att få en retroaktiv hyra på två månader på avin för april.

Hör av er till oss om ni har några frågor och funderingerar, 0651-76 79 19

Nyhetsbrevet för december

Äntligen ligger nu nyhetsbrevet för december uppe på hemsidan. Kolla in tipsen gällande hur du kan bli mer energismart.

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Fastighets AB Seglet  |  Södra Järnvägsgatan 42D   |  827 32 Ljusdal  |  Telefon: 0651-101 80  |  E-post: info@seglet.nu
Fastighets AB Seglet är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal. Fastighets AB Seglet hyr ut lägenheter och lokaler till personer och företag som uppskattar kvalitet, god service och personligt bemötande. Att vara hyresgäst hos Fastighets AB Seglet ska kännas lite extra, lite unikt. Seglet drivs av fjärde generationen Öhman, syskonen Johanna, Julia och Jon. Fastighets AB Seglet har sitt säte i Ljusdal i Hälsingland.

MADE BY ohappa