Nyheter

Ventilation med tryckstryning

I samband med renoveringen av Hotellgatan och Hantverkaregatan har man sett över ventilationen, dels för att spara pengar och dels för att det ska bli bättre komfort hos hyresgästerna.

Bredband via fiber

Nu kan hyresgästerna på Hotellgatan och Hantverkaregatan få bredband via fiber.

Målningen av trapphuset startar

Nu börjar uppfräschningen av trapphusen på Hantverkaregatan och Hotellgatan. Det är Vidars Måleri som kommer att utföra arbetet och de räknar med att vara klar med alla trappuppgångar till vecka 49.

Tänk på att ta bort alla saker i trapphusen och tänk då främst på de saker som finns längst ner mot källaren. De saker som finns kvar senast fredagn 11 okt 2013 kommer att slängas.

Seglet sponsarar Ljusdals Ridklubb

Ljusdals Ridklubb valde att investera de pengar, som Seglet sponsrade klubben med, i en sladd som används till fixa ordning hoppbanan.

Vi hoppas att det får stor användning av investeringen och att de kan använda den under lång tid framöver.

Seglet i P4 Gävleborg

P4 Morgon Gävleborg pratade med Seglets VD Julia Öhman Persson om det nya låssystemet och hur man använder brickor och mobiltelefoner för att öpnna sin lägenhetsdörr den 2 oktober. Klicka på länken nedan för att lyssna.

Postboxar

I somras installerades det nya säkerhetsdörrar samt postboxar i alla trappuppgångar i vårt renoveringsprojekt som går under namnet Projekt Greta

Nyhetsbrev för september 2013

Nu har nyhetsbrevet för september kommit ut. I det kan du läsa om Projekt Greta, som vi kallar renoveringen av fastigheterna på Hantverkaregatan och Hotellgatan. Men främst kan du läsa om vår underbara hyresgäst Ann-Marie Johansson, som bott hos oss i snart 30 år.

Seglet först ut med ny teknik

I Dagens Nyheter går att läsa att Seglet kommer att vara först ut med den nya tekniken att kunna öppna och låsa sin lägenhetsdörr med en app i telefonen.

För att förtydliga det hela kommer vi inte att ha denna funktion i låsen från start utan detta är ett tillägg som vi kan göra i ett senare skede.

FastighetsFakta skriver om låsbytet

Tidningen Fastighetsfakta skriver om det nya låssystemet som vi håller på att installera på tre av våra fastigheter.

Installationen av nya låsen

Nu är det snart dags att installera de nya låsen. Läs mer om själva installationen på Renovering pågår.

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Fastighets AB Seglet  |  Södra Järnvägsgatan 42D   |  827 32 Ljusdal  |  Telefon: 0651-101 80  |  E-post: info@seglet.nu
Fastighets AB Seglet är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal. Fastighets AB Seglet hyr ut lägenheter och lokaler till personer och företag som uppskattar kvalitet, god service och personligt bemötande. Att vara hyresgäst hos Fastighets AB Seglet ska kännas lite extra, lite unikt. Seglet drivs av fjärde generationen Öhman, syskonen Johanna, Julia och Jon. Fastighets AB Seglet har sitt säte i Ljusdal i Hälsingland.

MADE BY ohappa