Nyheter

Hyresförhandlingar

Nu har förhandlingar med Hyresgästföreningen begärts om höjning av utgående hyra från och med 1 januari 2011. Resultatet av förhandlingarna och datum för när den nya hyran skall börja gälla kommer att meddelas senare.

Oavsett vad hyran blir för nästa år och när den skall börja gälla, har Hyresgästföreningen beslutat att höja den för hyresgästerna obligatoriska hyressättningsavgiften från 120 kr till 144 kr per år. Hyressättningsavgiften är sedan påförd din månadsyra och från och med den 1 januari 2011 höjs avgiften från 10 till 12 kr per månad.

Stora höstrensningen 9 november

Den 9 november är det dags för den stora höstresningen. Vi kommer då att gå igenom alla vindar, källare och cykelförråd.

För att det inte ska försvinna något vill vi att ni märker upp allt som är ert.

Hör av er om ni undrar över något gällande detta på telefon 0651-76 79 19.

Lägenhetsregister

Vi har rapporterat in felaktiga lägenhetsnummer till Skatteverket. Det orsakar problem när ni skickar in ert nummer. Vi har kontaktat Skatteverket och väntar på information från dem hur detta ska lösas. Oavsett om ni rapporterat in eller inte ska ni avvakta och vi återkommer med information när vi får den från Skatteverket.

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Fastighets AB Seglet  |  Södra Järnvägsgatan 42D   |  827 32 Ljusdal  |  Telefon: 0651-101 80  |  E-post: info@seglet.nu
Fastighets AB Seglet är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal. Fastighets AB Seglet hyr ut lägenheter och lokaler till personer och företag som uppskattar kvalitet, god service och personligt bemötande. Att vara hyresgäst hos Fastighets AB Seglet ska kännas lite extra, lite unikt. Seglet drivs av fjärde generationen Öhman, syskonen Johanna, Julia och Jon. Fastighets AB Seglet har sitt säte i Ljusdal i Hälsingland.

MADE BY ohappa