Nyheter

Fastighetsmässa

Idag, 30 mars, har vi varit på fastighetsmässa i Stockholm och fått inspiration till ombyggnationen på Hotellgatan-Hantverargatan, energisparande, nyckelsystem, hantering av felanmälningar och mycket annat. Det finns mycket vi kan göra för att skapa ett bättre boende för våra hyresgäster. Vi hoppas att vi ska kunna förverkliga några av våra idéer inom en snar framtid.

Nyhetsbrevet för december 2010

Äntligen ligger nyhetsbrevet för december 2010 uppe på vår hemsida. Kanske inte känns så aktuellt nu när man vill att våren ska komma på riktigt men recept kan ju vara bra att ha till nästa jul och tipsen gällande vinteraktiviteter är ju fortfarande aktuella.

I slutet av mars kommer nästa nyhetsbrev och då kan vi lova att ni får vårkänslor!

Lägenhetsregistret

Det kommer antaligen inom en snar framtid att komma papper till er som inte kunnat rapportera in lägenhetsnummer till skatteverket. Tyvärr ha vi inte fått ordning på våra lägenhetsnummer ännu. Ärendet ligger fortfarande hos kommunen och det jobbar med det.

Detta betyder alltså att ni som haft problem inte kan skicka in era lägenhetsnummer än. Vi återkommer när alla nummer är i sin ordning.

Bröd från Olsgård

För er som tyckte om brödet vi delade ut till lokalhyresgäster i julas och för er som vill smaka ett gott bröd ska ni i morgon fredag (18/2) köpa rykande färskt bröd från Olsgårds Vedugnsbager på turistbyrån I Järvsö. Karsjöbagge (dinkel och vetebröd), valnötsbröd, Grovt rågbröd, Jubileeumsbröd.

Nya lokalhyresgäster

Vi vill hälsa Trosells möbler välkomna till oss. De öppnar sin möbelbutik i morgon lördag i Stark Studios gamla lokaler på Norra Järnvägsgatan.

Trosells möbler har tidigare funnits i Bollnäs men väljer nu att flytta sin butik till Ljusdal.

Vi önskar dem lycka till!

Hyresförhandling

Det blev en höjning på 2,6 % när Fastighetsägarna och Hyresgästföreningen förhandlat färdigt.

Hyrorna kommer att justeras och höjningen kommer att börja gälla från 1 april.

Bullar till hyresgäster

Nu har tomtarna varit ute och delat ut bullar till våra lokalhyresgäster. Denna gång var det Karsjö Vedugnsbageri som bakat de supergoda bullarna. Vill ni köpa dessa goda bullar, kontakta Lena eller Michael på telefon 070-557 24 64. De erbjuder även matbröd som är bakad med kärlek och omtanke, precis det sätt vi gillar.

Våra fastigheters historia

Då vi äger många äldre fastigheter som har en gedigen histora är vi väldigt måna om att få veta så mycket som möjligt om dessa hus.

Vi har redan tagit fram en del och det kan ni läsa under fliken våra fastigheter. Men vi vill gärna veta mer så har ni en historia att berätta om dessa byggnader, de som bodde och/eller verkade i husen eller vad som helst av intresse så hör gärna av er till oss via mail (info@seglet.nu) eller telefon, 0651-76 79 19.

Tillvaratagna cyklar

Vid gårdagens rensning av vindar, källare och cykelförråd tog vi hand om cyklar. Är det nån som känner att man kan ha blivit av med sin cykel kan man få tillbaka den mot en beskrivning.

Kontakta Johanna på 0651-76 79 19.

Lediga lokaler

Vi har nu tre lediga lokaler att erbjuda.

Den ena ligger på Norra Järnvägsgatan 51 och är 189 kvm stor. Den passar både som butik eller kontor.

Den andra lokaler ligger på Postplan 20, ingång bredvid Swedbank. Den är på ca 300 kvm och passar till kontor.

Den sista lokalen ligger på Hantverkargatan 4, i källarplan med fönster. Den är 65 kvm stor och kan användas som kontor eller
liknande.

Kontakta Johanna på 0651- 76 79 19 om någon av dessa kan vara intressant.

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Fastighets AB Seglet  |  Södra Järnvägsgatan 42D   |  827 32 Ljusdal  |  Telefon: 0651-101 80  |  E-post: info@seglet.nu
Fastighets AB Seglet är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Ljusdal. Fastighets AB Seglet hyr ut lägenheter och lokaler till personer och företag som uppskattar kvalitet, god service och personligt bemötande. Att vara hyresgäst hos Fastighets AB Seglet ska kännas lite extra, lite unikt. Seglet drivs av fjärde generationen Öhman, syskonen Johanna, Julia och Jon. Fastighets AB Seglet har sitt säte i Ljusdal i Hälsingland.

MADE BY ohappa